socialdemokraterna_maj_panorama
Foto: Daniel Iskandar

Tysk strejk påverkar Arlanda

Den tyska flygstrejken får konsekvenser för Arlandas flygtrafik under tisdagen och onsdagen.

centrum_artikel_host

Aftonbladet rapporterar att den tyska flygstrejken förväntas påverka trafiken på Arlanda flygplats, enligt Peter Wärring, pressansvarig på Swedavia. Strejken berör Lufthansas reguljära flygplan, vilket inkluderar inkommande och avgående flyg från både Arlanda och Landvetter. I Tyskland kommer främst flyg till och från de stora flygplatserna i Berlin, Frankfurt, München och Hamburg att påverkas.

Wärring uppmanar resenärer att hålla sig uppdaterade genom Swedavias hemsida eller direktkontakt med flygbolaget Lufthansa. Enligt den tillgängliga informationen har Lufthansa redan påbörjat kontakten med sina resenärer för att förbereda en ombokningsprocess.

Över 100 000 passagerare förväntas påverkas av strejken enligt Lufthansa. Swedavia kan inte specificera hur många av dessa som reser till och från Sverige. Strejken förväntas pågå från klockan 04.00 på tisdagsmorgonen till 07.10 på onsdagen. Enligt Swedavias hemsida är ett tiotal flighter med Lufthansa inställda under tisdagen.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
forstamaj_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

centrum_host_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna