kyrka_advent _pan
Foto: Wings/Insändarbild

Två poäng i seriepremiären

Wings tog två poäng i seriepremiären borta mot tippade topplaget Huddinge.

centrum_artikel_host

Det bjöds på en målrik match mellan Wings och Huddinge borta i Huddinge. Hela 5-5 efter full tid gav en mållös förlängning och därefter straffar. I straffarna avgjorde Damian Szurowski. Wings övriga mål gjordes av Oscar Sarhus, Jesper Andersson, Sebastian Linder, Gustav Eurenius och Marcus Karlsson.
– Fantastiskt kul även att spela inför närmare 500 åskådare som höll en hög stämning. Hoppas verkligen att vi bjuder på samma i Pinbacken på onsdag när vi tar emot Hanviken, uppger lagledare Peter Mattsson.

moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

connys_helsida
dackskifte_helsida
vintermarknad_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

defacto_helsida
agy_oppethus
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

centrum_host_helsida
julmarknad_2022
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

advent_kyrka_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
swedol_outsider
marknaden_outsider
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
vintermarknad_outsider
connys
nrh