kommun_skoterska
Foto: Skärmdump/NHL

Två poäng av Karlsson i natt

William Karlsson som haft en svajig start på säsongen slog till i natt mot Edmonton.

centrum_artikel_host

Både Vegas och märstafödde William Karlsson var en sensation i NHL förra säsongen men i år har det minst sagt gått svajigt för båda. William har blandat och gett men är inte på nivå för 43 mål som han hade förra året. I natt kom hans femte mål på 21 matcher när han kvitterade Edmontons ledning till 1-1. William låg även bakom 5-3 i tredje perioden, Vegas vann matche med 6-3 och ”Wille” står på 16 poäng efter 21 matcher, ett fullt godkänt facit i världens bästa hockeyliga.

Bildspel

William Karlsson med bucklan Pinbackshallen

Ishockey William Karlsson är i Pinbackshallen för att visa upp Stanley Cup-bucklan: - Det finns ett stort hockeyintresse i Märsta, konstaterade William när han skådade ut mot Pinbackshallens välfyllda läktare.

connys_helsida

Pokalen kommer till Märsta

Ishockey Stanley Cup-pokalen är på turné runt om i Nordamerika och snart väntas den till Europa där Vegas Golden Knights europeiska spelare ska visa upp den i sina hemmamiljöer.

nrh_sigtuna
EXTRA

William vann Stanley Cup – Bucklan till Märsta i sommar

Ishockey Märstasonen William Karlsson lyfte Stanley Cup-bucklan tidigt i morse och blev därmed den första Wings att någon vinna hockeyvärldens mest eftertraktade pokal: - Ja, man har ju sett så många andra göra det genom åren och att själv få hålla i den vackra pokalen och pussa lite på den…ah, det är bara en helt sjuk känsla, sa William i en intervju med Aftonbladet.

pantamera_avc_helsida

Tre poäng av William när Vegas nådde final

Ishockey William Karlsson är i final för andra gången på sex år: - Det känns helt fantastiskt. Man är verkligen glad. Det är för att få spela hockey i juni man krigar hela säsongen, säger William till Aftonbladet.

hockeyskola_helsida

William Karlsson har blivit pappa

Ishockey Märstasonen och Vegasstjärnan William Karlsson hann med att bli pappa och sen besegra världens bästa hockeyspelare Connor McDavid i den femte matchen i kvartsfinalen i Stanley Cup: - Det var onekligen 24 unika timmar och den här segern får väl ses som en ”cherry on the top”, sa Karlsson till Aftonbladet.

Succéstart för Karlsson i Stanley Cup

Ishockey Wingsfostrade William Karlsson har inlett Stanley Cup på bästa sätt med fyra mål åå fem mather: - Jag känner mig bra och har stort självförtroende nu, det har varit en bra serie för mig, sa Karlsson efter matchen.

sap_sep23_helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Ishockey Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

ica_helsida
moderat_fokus_helsida
defacto_helsida
joes-helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

adhd_kommun
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

socialdem_sep23_outsider
kommun_skoterska_outsider
swedol_outsider
joes_outsider
moderat_bli_medlem
nrh
pantamera_out
ica_outsider
centrum_outsider_host
kommun_adhd_outsider
hockeyskola_outsider
ridskola_2020_outsider
connys