vinter_pan
Nya styrelsen från vänster: Erik Glans, Sebastian Silva-Leander, Lowe Börjeson, Catarina Kignell-Lallo, Helena Hjelm.Foto: Pressbild

Två ordföranden för Miljöpartiet

Miljöpartiet i Sigtuna har i samband med sitt årsmöte valt två ny ordföranden.

centrum_artikel_host

Nya ordföranden i MP Sigtuna valdes i samband med årsmötet förra veckan. Erik Glans och Helena Hjelm delar på ordförandeskapet.
– Miljöpartiets medlemsantal ökar. Vi ser fram emot att lyfta klimat- och miljöfrågorna högre på agendan i kommunen. Miljöpartiet kommer att vara drivande för långsiktighet i samhällsplaneringen, med bland annat bättre kollektivtrafik och att skog och naturområden bevaras, säger Erik Glans

Helena Hjelm säger att miljö, klimat och hållbarhet är viktigt för många invånare och att man kommer lyssna på invånare, föreningar och företagare när man utvecklar sin organisation och politik. MP har två mandat som innehas av Jan Franzén och Lowe Börjesson.

connys_helsida
slottsby_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

wenngarn_jul_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

defacto_helsida
storemore_helsida
ica_helsida
pantamera_avc_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

centrum_host_helsida
vinter_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

joes-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

vinter_outsider
ridskola_2020_outsider
wnngarn_jul_outsider
centrum_outsider_host
storemore_out
joes_outsider
slottsby_outsider
ica_outsider
swedol_outsider
nrh_sigtuna
connys
pantamera_out