defacto_pan2020
Nya styrelsen från vänster: Erik Glans, Sebastian Silva-Leander, Lowe Börjeson, Catarina Kignell-Lallo, Helena Hjelm.Foto: Pressbild

Två ordföranden för Miljöpartiet

Miljöpartiet i Sigtuna har i samband med sitt årsmöte valt två ny ordföranden.

centrum_artikel_host

Nya ordföranden i MP Sigtuna valdes i samband med årsmötet förra veckan. Erik Glans och Helena Hjelm delar på ordförandeskapet.
– Miljöpartiets medlemsantal ökar. Vi ser fram emot att lyfta klimat- och miljöfrågorna högre på agendan i kommunen. Miljöpartiet kommer att vara drivande för långsiktighet i samhällsplaneringen, med bland annat bättre kollektivtrafik och att skog och naturområden bevaras, säger Erik Glans

Helena Hjelm säger att miljö, klimat och hållbarhet är viktigt för många invånare och att man kommer lyssna på invånare, föreningar och företagare när man utvecklar sin organisation och politik. MP har två mandat som innehas av Jan Franzén och Lowe Börjesson.

defacto_helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

pantamera_avc_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

ica_helsida
connys_helsida
dack_helsida
joes-helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
joes_outsider
ica_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
nrh