centrum_panorama_hostshopping
Ludvig Fredman Foto: Insändarbild/IFK Märsta
Tomas Bengtsson i ReykjavikFoto: Insändarbild/IFK Märsta

Två guld för Fredman på SM

Ludvig Fredman kammade hem två guld på Inne-SM för ungdomar i Karlstad.

centrum_artikel_host

Ludvig Fredman är Sverigeetta i kast och kula för sin ålder P17. I helgen var han på Inne-SM för ungdomar i Karlstad där han programenligt tog hem två segrar i viktkast och kula. Resultatet var 20,20 i vikt och 16.33 i kula.

IFK Märsta har även haft veteranerna på Nordiska mästerskapen i Reykjavik där Tomas Bengtsson tog silvermedaljer i vikt och kula. Tomas tävlade även i höjdhopp, längdhopp och stavhopp men inga medaljer i grenarna.

fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

centrum_host_helsida
connys_helsida
mp_tack_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
connys