centrum_panorama_hostshopping
Här hoppar Elliot 4.34m i stavhoppFoto: Insändarbild
Elliot etta på pallen två gångerFoto: Insändarbild

Två guld för Duvert på USM

Märstasonen Elliot Duvert tog två guld i helgens USM i Trollhättan.

centrum_artikel_host

Landets främsta talanger inom friidrotten är denna helg i Trollhättan där USM går. Elliot Duvert inledde på fredagen med att sopa mattan i stavhoppet där han tog 4,23m med god marginal. I höjdhoppet på lördagen blev det inte bara guld utan han kom över två meter och mottog ett stort jubel från publiken. Elliot var själv något chockad och hade svårt att smälta in att han som 16-åring hoppat två meter i höjdhopp. Han har även möjlighet att tas ut till Ungdomsfinnkampen, besked kommer under veckan. Elliot är Sverigeetta för 16-åringar i höjdhopp och tvåa i stav. På söndagen ska han tävla i häck och spjut. Siktet är inställt på fler medaljer.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
connys
brobygget_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider