eldsjal2024_pan
Foto: Arkiv/Daniel Iskandar

Två gripna för stöld i taxfreebutik på Arlanda

Under tisdagseftermiddagen greps två personer av personalen i en taxfreebutik på Arlanda flygplats för misstänkt stöld.

centrum_artikel_host

Händelsen inträffade den 5 mars klockan 16:19. De gripna personerna hade försökt att stjäla flera varor från butiken, inklusive parfymer, till ett sammanlagt värde som översteg 10 000 kronor. Personalen ingrep och höll dem kvar tills polisen anlände till platsen. Polisen övertog de två gripna personerna och kommer att vidta lämpliga åtgärder i enlighet med lagen. För närvarande är det inte känt om det kommer att resultera i några åtal eller brottsanmälningar.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
storemore_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
storemore_out
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider