eldsjal2024_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Två gripna efter inbrott hos bilfirma

Två personer greps under natten sedan en bilfirma i Rosersberg haft inbrott.

centrum_artikel_host

Polisen larmades till bilfirman i Rosersberg under natten efter att inbrottslarmet gått och det synts en person inne på bilfirmans område. Polisen får vid ankomst kontakt med vittnen som sett två personer hoppa över staketet och lämna området. I damband med ett fordonsstopp kontrolleras en man som sedan grips och en annan man spåras upp med hundpatrull och grips. Det är oklart hur brottet rubriceras.

centrum_host_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

eldsjal2024_helsida
storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
connys
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
storemore_out