eldsjal2024_pan

Två greps under torsdagen

Knivdramat som inträffade i början av januari har ingen koppling till organiserad brottslighet meddelar polisen.

centrum_artikel_host

Tredje januari inträffade händelser där två personer knivhöggs. Båda händelser rubriceras som försök till mord och de skadade fördes till sjuhus för vård. Polisen bedömer att brotten inte hade koppling till organiserad brottslighet eller nätverkskriminalitet. Polis utreder dock motiven till brotten.

Först under torsdagen kunde polisen gripa två personer som misstänks för brotten. De har anhållits av åklagare och häktningsförhandlingar väntar. De gripna uppges vara en man och en yngre kvinna.
– Vi tittar givetvis på liknande brott i polisområdet för att utreda om dessa kan sammankopplas. Utredningen fortsätter med full kraft genom såväl inre spaning som operativa åtgärder, säger Gustaf Silfverstolpe, gruppchef på sektionen för grova brott i polisområde Stockholm nord.

Läs mer: Knivdrama i Valsta

eldsjal2024_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

spedition_helsida
centrum_host_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

mp_helsida_eu
connys_helsida
storemore_helsida
steningekompani_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

pantamera_avc_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
storemore_out
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
stentekompani_outsider
spedition_outsider
connys