centrum_panorama_hostshopping

Två greps under torsdagen

Knivdramat som inträffade i början av januari har ingen koppling till organiserad brottslighet meddelar polisen.

centrum_artikel_host

Tredje januari inträffade händelser där två personer knivhöggs. Båda händelser rubriceras som försök till mord och de skadade fördes till sjuhus för vård. Polisen bedömer att brotten inte hade koppling till organiserad brottslighet eller nätverkskriminalitet. Polis utreder dock motiven till brotten.

Först under torsdagen kunde polisen gripa två personer som misstänks för brotten. De har anhållits av åklagare och häktningsförhandlingar väntar. De gripna uppges vara en man och en yngre kvinna.
– Vi tittar givetvis på liknande brott i polisområdet för att utreda om dessa kan sammankopplas. Utredningen fortsätter med full kraft genom såväl inre spaning som operativa åtgärder, säger Gustaf Silfverstolpe, gruppchef på sektionen för grova brott i polisområde Stockholm nord.

Läs mer: Knivdrama i Valsta

ica_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
joes-helsida
dack_helsida
defacto_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

pantamera_avc_helsida
hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
centrum_outsider_host
joes_outsider
swedol_outsider
connys
pantamera_out
dack_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh