eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Två greps och vapen togs i beslag

Polisen meddelar att två personer anhållits misstänkta för grovt vapenbrott efter ett tillslag i Valsta.

centrum_artikel_host

Polisen genomförde som en del av Operation Gimle en insats på torsdagen i Valsta. Två personer greps och anhölls sedan misstänkta för grovt vapenbrott. Ett skjutvapen togs även i beslag.
– Vi har de senaste månaderna beslagtagit ett flertal vapen i insats Gimle. Till följd av insatsen ser vi nu en tydlig minskning av narkotikahanteringen, säger Martin Wallin, polisinsatschef för insats Gimle.

Enligt Wallin finns indikationer på att de kriminella nätverken i Märsta försvagats, man kommer från polisens sida att fortsätt insatsen under lång tid. Tidigare har polisen bekräftat att flera gripna som en del av Operation Gimle frisläppts i samband med häktningsförhandlingar.

centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

spedition_helsida
steningekompani_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

storemore_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
centrum_outsider_host
connys
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
mp_eu_outsider
spedition_outsider
nrh_sigtuna
stentekompani_outsider