centrum_panorama_hostshopping
Foto: Skånela IF

Två förluster för Lucaus Kongo

Skånelaiten Lucau har spelat två matcher i VM för Kongo och på söndagen föll man stort mot regerande världsmästarna Danmark: - Det var inte lätt att vara målvakt, sa Lucau till Internationella Handbollsförbundets hemsida.

centrum_artikel_host

Förra veckan spelade Lucau i två matcher för Kongo mot Argentina och Danmark. Båda har slutat med nederlag, på söndagen föll man stort mot Danmark med 39-19:
– Danmark gjorde mål på många genombrott, det var inte lätt att spela som målvakt. Vi kämpade i 60 minuter, men det var inte vår dag, sa Lucau efter matchen till Internationella Handbollsförbundets hemsida.

Målet för Kongo är att besegra Bahrain så att man tar sig vidare från gruppen till nästa omgång. Kongo är VM-debutanter och nederlagstippat. Bahrain föll med 34-20 mot Danmark och 24-21 mot Argentina. Matchen mellan lagen spelas på tisdag klockan 19.00.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
klara_outsider
connys
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out