kyrka_advent _pan
Foto: Wings/Insändarbild

Två förlänger – Värvar från rivalen

Wings har värvat Gustav Erenius från rivalen Väsby, dessutom har två spelare förlängt sina kontrakt med märstalaget.

centrum_artikel_host

Adam Harrysson-Karlsson förlänger sitt avtal med Wings för kommande säsong. Han tror att Wings har något bra på gång och siktar på spel i Allettan efter nyår. Jesper Andersson har även han förlängt. Han anses vara en viktig pusselbit och trivs dessutom mycket bra i Wings.

Ny i laget är Gustav Erenius som spelat åtta matcher i Wings under 20-21 då han var utlånad från Altuna. Erenius har även fyra SHL-matcher på meritlistan. Den gångna säsongen var han i Väsby där laget spelade Allettan och kvalade till Allsvenskan.

moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

pantamera_avc_helsida
dackskifte_helsida
agy_oppethus
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

julmarknad_2022
centrum_host_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

vintermarknad_helsida
connys_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

defacto_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider
connys
kyrka_outsider_advent
vintermarknad_outsider
marknaden_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
pantamera_out
nrh