karnkraft_m
Foto: UC

Två företag inledde konkurser

Konkurserna i kommunen var inte så många i december, endast två företag inledde konkurs enligt Creditsafe.

centrum_artikel_host

En av landets största konkurser 2020 inträffade på Arlanda då ett av Norwegians dotterbolag, Pilot Services Ab, med 240 anställda och omsättning på 447 miljoner kronor begärdes i konkurs. Konkurserna i landet ökade med 1,8 procent under det gånga året, i Stockholm var dock minskningen nästan 4 procent.

I Sigtuna kommun begärdes två företag i konkurs under december enligt Creditsafes sammanställning; Lack i Varusden AB med omsättning på omkring 5,7 miljoner och Sigtuna Ventilationsgruppen som omsatte 4 miljoner. Antalet berörda anställda i båda konkurserna är en.

connys_helsida
nrh_sigtuna
centrum_host_helsida
mp_helsida
karnkraft_m_topp

Handelsbanken stänger i Märsta Centrum

Näringsliv Handelsbanken som haft kontor i Märsta i flera decennier stänger och flyttar till Sigtuna: - Bakgrunden till Handelsbankens nuvarande omorganisation är att allt fler kunder väljer digitala mötesplatser för sina bankaffärer och i mindre utsträckning väljer att besöka bankkontor, säger kontorschefen Johanna Estman Larsson.

seniordag_helsida
ica_helsida

Så deklarerar du smartast

Näringsliv Nyligen damp deklarationen ner i kommuninvånares brevlådor eller e-brevlådor, Norra Redovisningsbyråns ägare Johan Sandberg ger råd för en smidig deklaration.

pantamera_avc_helsida
joes-helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp_outsider
swedol_outsider
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
seniordag_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
joes_outsider
connys