eldsjal2024_pan
Foto: UC

Två bolag i konkurs

Vecka 19 innebar att två företag i kommunen begärdes i konkurs. Siffrorna för vecka 20 är ännu ej klara.

centrum_artikel_host

Byggallians Märsta AB, ett byggföretag med säte i Sigtuna kommun, har nyligen gått i konkurs. Den 9 maj 2023 meddelades att företaget, grundat 2016, befinner sig i konkurs. I sitt senaste bokslut, som omfattade perioden fram till augusti 2022, redovisade Byggallians Märsta AB en omsättning på 26,9 miljoner kronor med en förlust på 1 miljon kronor. Vid den tiden sysselsatte bolaget sex personer.

Under vecka 19 i Sigtuna kommun inträffade även en annan konkurs, vilket innebär att totalt två bolag har drabbats av denna ekonomiska svårighet. Det andra företaget var Bostadsrättsföreningen Steninge Slott 10.

Källa: Newsworthy

Denna text genererades med en textrobot

steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

mp_helsida_eu

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

storemore_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida
connys_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
storemore_out
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
stentekompani_outsider
pantamera_out
eldsjal2024_out
connys
centrum_outsider_host