eldsjal2024_pan

Två båtmotorstölder i kommunen

Det stjäls varje dag i snitt fyra båtmotorer i landet, Stockholm är värst drabbat med 129 stölder i år bara.

centrum_artikel_host

Stockholms län är hårt drabbat av båtmotorstölder. Bara i år har det skett 129 stölder, totalt i landet är det 458. Två av de 129 städerna har skett i Märsta enligt en sammanställning som SVT gjort. Bara två procent av alla stulna båtmotorer återfinns, stöldmärkning underlättar.

centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida
steningekompani_helsida
storemore_helsida
mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
storemore_out
connys
nrh_sigtuna
pantamera_out
eldsjal2024_out
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider