centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Swedavia

Två anhållna för taxfree-kupp

Två män anhölls under natten efter att ha stulit varor i taxfreen under kvällen för upp till 25 000 kronor rapporterar Aftonbladet.

centrum_artikel_host

Polisen kallades till taxfreen på Arlanda vid 18.30-tiden på torsdagskvällen efter att två män stulit mängder med varor uppger Aftonbladet. Gripandet skedde vid 18.50-tiden, värdet på varna uppskatas till uppemot 25 000 kronor. Åklagare beslutade om anhållande efter att förhör hållits med männen som är i 50 och 30-årsåldern. Båda är svenska medborgare, det är just nu oklart om de är kända av polisen sen tidigare.

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

centrum_host_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
mp_tack_outsider
pantamera_out