vintermarknad_pan
TV-profilen ställde sig på av- och påstigningsplatsFoto: Pressbild/Swedavia

TV-profil bråkade med P-vakt på Arlanda

Tv-profilen fick sin bil lappad på Arlanda, då gick han till attack mot en parkeringsvakt, rapporterar Aftonbladet.

centrum_artikel_host

Förra sommaren uppstod bråk vid Terminal 5 mellan en tv-profil och en parkeringsvakt skriver Aftonbladet. Tv-profilen skulle skjutsa en anhörig till flyget och parkerade på av-och påstigningsplatsen där man inte får stanna. Tv-profilen kom springande tillbaka och upptäckte en bot. Han ville få boten makulerad och det slutade med slagsmål.

TV-profilen ska ha försökt lägga boten i vaktens bakficka varpå vakten tog bort dennes hand, då svarade mannen med en knuff. Ett vittne uppgav enligt Aftonbladet att mannen tog boten och tryckte den hårt mot vakten. De började veva, tv-profilen slog först, han var aggressiv och provocerade vakten.

Parkeringsvakten berättade i förhör att mannen slagit honom med knuten näve på vänster tinning och därefter tagit strupgrepp om hans hals med bägge händerna med rivmärken som följd. Tv-profilen ska sen ha setts sätta sig i bilen och gnugga näsan röd för att visa för polisen att han fått en smäll på näsan.

Han åtalas för våld mot tjänsteman. Anledningen till att han stod fel från början var att den anhörige skulle hinna till flyget. Tv-profilen hävdar att vakten var den som gick till attack. Han förnekar att han slagit först.
– Första attacken är så våldsam att jag tappar både plånbok och telefon. Jag får ett slag över näsan och hade näsblod senare på kvällen. I min värld är det en extrem våldshandling. Om han säger att jag skulle ha försökt strypa honom stämmer inte det, jag blev rädd för han var vältränad. Han kändes alldeles för laddad för att ha ett sådant här yrke, sa han i förhör enligt Aftonbladet.

P-vakten yrkar på skadestånd på 5000 kronor för kränkning, det bestrids av tv-profilen. Tv-profilen säger till Aftonbladet att den rättsliga prövningen kommer att avgöra till hans fördel då det finns saker som gör honom ganska stark i situationen.
– Det är en tråkig incident som är totalt verklighetsfrämmande för mig. Jag vet vad som har hänt, i övrigt vill jag inte föregripa utredningen.

moderat_pan_helsida
connys_helsida
dackskifte_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

julmarknad_2022
vintermarknad_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

advent_kyrka_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
vintermarknad_outsider
nrh
marknaden_outsider
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
connys
pantamera_out