sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

TV-kändis frias från misstänkt misshandel av P-vakt

En tv-kändis som åtalades för misshandel i samband med bråk med P-vakt på Arlanda frias.

centrum_artikel_host

Tv-kändisen åtalades för misshandel efter ett bråk om en p-bot som han var missnöjd med enligt Aftonbladet, nu frias kändisen. Enligt Aftonbladets rapportering ska p-vakten ha utdelat en smäll i bröstkorgen på kändisen. Men ord står mot ord, p-vakten hävdar att kändisen misshandlat honom med knuten näve och sedan försökt strypa honom.

En busschaufför blev nyckelvittne och uppgav att p-vakten startade bråket och utdelade första slaget. De började sen veva mot varandra med öppna slag och knytnävar. Chauffören särade på dem och efter att de lugnat ner sig ringde båda till polisen.

Kändisens advokat är även kritisk till polisens agerande då de inte har hämtat in övervakningsfilmer, dessa skulle ha bekräftat kändisen och vittnets berättelse. Advokaten uppger även för Aftonbladet att det är femte gången som p-vakten är uppe i rätten, vid samtliga tillfällen ska p-vakten ha startat bråken med ett aggressivt beteende.

spedition_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Nyheter Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

steningekompani_helsida
centrum_host_helsida
skridskodisco_helsida
sportlov
fritidsbanken_sportlov

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Nyheter Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

funkisfest_helsida
foraldranatverk_helsida
pantamera_avc_helsida

Nya insatser för att stoppa utbrottet av granbarkborre

Nyheter I kampen mot granbarkborren tar Sigtuna kommun nu ett aktivt steg genom att bekämpa dess spridning. I skogskanterna kan du möjligen se nedfällda granar, en del av det pågående arbetet med att förbereda inför granbarkborrens svärmningssäsong senare i vår.

connys_helsida

Gängkriminell greps på Arlanda

Nyheter En 31-årig man, känd som Foxtrotmannen, som varit jagad internationellt för flera grova brott, inklusive morden på två tonårspojkar i Stockholm, har gripits på Arlanda flygplats.

hamnplanen

Nya förslaget: Krögare får bekosta fastigheten

Nyheter Det tidigare förslaget om att Sigtuna kommun skulle bygga och förvalta en restaurang på Hamnplanen i Sigtuna har reviderats. I det nya förslaget söks en intressent som själv vill bekosta bygget och driva verksamheten.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
funkisfest_outsider
connys
skridskodisco_outsider
stentekompani_outsider
pantamera_out
foraldranatverk_outsider
spedition_outsider
nrh_sigtuna