centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

TV-kändis frias från misstänkt misshandel av P-vakt

En tv-kändis som åtalades för misshandel i samband med bråk med P-vakt på Arlanda frias.

centrum_artikel_host

Tv-kändisen åtalades för misshandel efter ett bråk om en p-bot som han var missnöjd med enligt Aftonbladet, nu frias kändisen. Enligt Aftonbladets rapportering ska p-vakten ha utdelat en smäll i bröstkorgen på kändisen. Men ord står mot ord, p-vakten hävdar att kändisen misshandlat honom med knuten näve och sedan försökt strypa honom.

En busschaufför blev nyckelvittne och uppgav att p-vakten startade bråket och utdelade första slaget. De började sen veva mot varandra med öppna slag och knytnävar. Chauffören särade på dem och efter att de lugnat ner sig ringde båda till polisen.

Kändisens advokat är även kritisk till polisens agerande då de inte har hämtat in övervakningsfilmer, dessa skulle ha bekräftat kändisen och vittnets berättelse. Advokaten uppger även för Aftonbladet att det är femte gången som p-vakten är uppe i rätten, vid samtliga tillfällen ska p-vakten ha startat bråken med ett aggressivt beteende.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
klara_outsider