kyrka_advent _pan
Foto: Jamshid Jamshidi

TV-kändis frias från misstänkt misshandel av P-vakt

En tv-kändis som åtalades för misshandel i samband med bråk med P-vakt på Arlanda frias.

centrum_artikel_host

Tv-kändisen åtalades för misshandel efter ett bråk om en p-bot som han var missnöjd med enligt Aftonbladet, nu frias kändisen. Enligt Aftonbladets rapportering ska p-vakten ha utdelat en smäll i bröstkorgen på kändisen. Men ord står mot ord, p-vakten hävdar att kändisen misshandlat honom med knuten näve och sedan försökt strypa honom.

En busschaufför blev nyckelvittne och uppgav att p-vakten startade bråket och utdelade första slaget. De började sen veva mot varandra med öppna slag och knytnävar. Chauffören särade på dem och efter att de lugnat ner sig ringde båda till polisen.

Kändisens advokat är även kritisk till polisens agerande då de inte har hämtat in övervakningsfilmer, dessa skulle ha bekräftat kändisen och vittnets berättelse. Advokaten uppger även för Aftonbladet att det är femte gången som p-vakten är uppe i rätten, vid samtliga tillfällen ska p-vakten ha startat bråken med ett aggressivt beteende.

connys_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
agy_oppethus
advent_kyrka_helsida
dackskifte_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
pantamera_out
connys
nrh
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host