valstadagen_pan
Foto: Magnus Granhagen

Tusentals besökte julmarknaden i Sigtuna

Julmarknaden är till ända och det lokala näringslivet fick ett uppsving under fyra söndagar.

centrum_artikel_host

316 marknadsknallar förgyllde Julmarknadsdagarna i Sigtuna. Dessutom ställde ett antal företag ut i Unga Julmarknaden. Tusentals besökare har räknats in enligt Destination Sigtuna.
– Julmarknaden är en viktig del i Destination Sigtunas arbete, dels ur ett varumärkesperspektiv, för att sätta destinationen på kartan men inte minst för att stärka det lokala näringslivet. I år valde vi att addera ett nytt koncept, Julrundan, där man som besökare lockades till att besöka fler platser i vår Destination så som Herresta Lada, Österby Gårdsbutik, Märsta Centrum, Wenngarn och Steninge slottsby. Vi tror att detta är ett sätt att stärka näringslivet och bygga vidare på juldestinationen Sigtuna

Maria Collin som äger Augusta Janssons karamellfabrik säger att julmarknaden betyder allt för henne som köpman i staden.
– Hyllorna i godisbutiken gapar tomma efter den fjärde marknadssöndagen. Nu gäller det att packa upp och fylla på inför de sista dagarnas julhandel, en julhandel som mycket tack vare julmarknaden detta år gått långt över förväntan.

joes-helsida
mp_helsida
defacto_helsida

Här firas Lucia

Julen 2021 Lucia firades på Lördagen med uppträdande i Valsta Centrum och därefter julkonsert i Mariakyrkan.

elon_helsida
Wenngarns_cafe_helsida
valstadagen
nrh_sigtuna

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp_outsider
swedol_outsider
wenngarn_outsider
valstadagen_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
student_outsider
joes_outsider
nrh
centrum_outsider_host
pantamera_out