centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Tungt poängtapp för Skånela mot seriesegraren

Skånela pressade klara seriesegraren Skara men fick ge sig och tappade en viktig poäng i och med det oavgjorda resultatet: - Nu är vi beroende av andra resultat, konstaterade Fredrik ”Chippen” Söderberg.

centrum_artikel_host

Skånela gjorde en fantastisk första halvlek och ledde med 19-14 i paus. Tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg tyckte att det var en av lagets bästa halvlekar i år. Men tidigt i andra var försprånget uppätet. Skara gick upp på tvåpunkt, vilket Skånela inte hanterade:
– Vi blir största av det, vi har lägen ändå men gör inte mål och det blir stressat, analyserar ”Chippen”.

Trots det så var det Skånela i ledning hela halvleken och med 1.45 kvar stod det 32-30 till Skånela. Två mål senare av gästerna innebar att lagen fick dela på poängen, Skara kvitterade med 20 sekunder kvar. Sista kastet för Skånela blev resultatlöst.
– Jag tycker vi var värda två poäng. Vi är bättre än Skara. Fram för allt i första med 19 mål på 30 minuter. I andra blir vi för defensiva, träffar inte rätt och smäller inte på. Men jag jag kan inte klaga så mycket på spelarna, alla gör en bra match, jag kan inte framhålla någon enskild.

I och med resultatet är Skånela just nu ute ur kvalspelet. Kroppskultur och Boden spelar ikväll och där måste det bli seger för Kroppskultur om Skånela ska ha kvar chansen att smita förbi i sista omgången.

Målen
Östlund 9, Thorleifsdottir 8, Böjeryd 5, Andersson 3, Eriksson 3, Nyström 1, Lundin 1

connys_helsida
centrum_host_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
centrum_outsider_host
connys
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
klara_outsider