eu_valet_panorama

Tung match för Skånela som föll stort

I ett möte mellan Vinslöv och Skånela i Herrallsvenskan, blev det snabbt uppenbart att det skulle vara en utmanande dag för gästande Skånela.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes i ett rasande tempo där Skånela hamnade i klart underläge direkt. Efter bara 5 minuters spel stod det 4-1 till förmån för Vinslöv, och situationen förvärrades snabbt för Skånela.

Efter 10 minuters spel hade Vinslöv byggt upp en imponerande ledning med 8-3. Det var en svår situation för Skånela att hantera, och de kämpade för att komma tillbaka i matchen. Tyvärr blev det inte bättre, och efter 20 minuters spel ledde Vinslöv med hela 13-6.

Halvtidspausen kom som en välkommen paus för Skånela, men trots detta var ställningen 20-10 till Vinslöv. Matchen verkade i praktiken vara avgjord efter den första halvan, med Vinslöv som hade full kontroll över matchen.

Andra halvlek följde i samma spår, och Vinslöv hade inga problem att hålla undan. Med tio minuter kvar av matchen skiljde hela 12 bollar mellan lagen, med ställningen 30-18.

Slutresultatet blev till slut 35-24 till förmån för Vinslöv. Det var en överväldigande seger för hemmalaget och en svår förlust för Skånela.

För Skånela var det deras andra raka nederlag efter en lovande start på säsongen med tre segrar. Nästa utmaning för dem blir en match hemma i Vikingahallen mot det klassiska laget Redbergslid, som för närvarande är nästjumbo i tabellen.

Simon Lindberg utmärkte sig som Skånelas bästa målskytt i matchen med imponerande 8 mål. Trots Lindbergs insatser var den långa bussresan ner till Skåne på väg hem med noll poäng i bagaget.

Sammanfattningsvis var det en tuff dag för Skånela i mötet med Vinslöv, och de kommer att behöva återhämta sig inför nästa utmaning i ligan. Vinslöv å andra sidan kan se tillbaka på en imponerande seger och fortsätta sin framgångsrika säsong i Herrallsvenskan.

centrum_host_helsida
connys_helsida
seniormassa_pan
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

mp_helsida_eu
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

bygdensdag_helsida

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

eldsjal2024_helsida
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

bygdensdag_outsider
seniormassa_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
eu_valet_outsider
nationaldag_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
connys
eldsjal2024_out