Tung match för Skånela som föll stort

I ett möte mellan Vinslöv och Skånela i Herrallsvenskan, blev det snabbt uppenbart att det skulle vara en utmanande dag för gästande Skånela.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes i ett rasande tempo där Skånela hamnade i klart underläge direkt. Efter bara 5 minuters spel stod det 4-1 till förmån för Vinslöv, och situationen förvärrades snabbt för Skånela.

Efter 10 minuters spel hade Vinslöv byggt upp en imponerande ledning med 8-3. Det var en svår situation för Skånela att hantera, och de kämpade för att komma tillbaka i matchen. Tyvärr blev det inte bättre, och efter 20 minuters spel ledde Vinslöv med hela 13-6.

Halvtidspausen kom som en välkommen paus för Skånela, men trots detta var ställningen 20-10 till Vinslöv. Matchen verkade i praktiken vara avgjord efter den första halvan, med Vinslöv som hade full kontroll över matchen.

Andra halvlek följde i samma spår, och Vinslöv hade inga problem att hålla undan. Med tio minuter kvar av matchen skiljde hela 12 bollar mellan lagen, med ställningen 30-18.

Slutresultatet blev till slut 35-24 till förmån för Vinslöv. Det var en överväldigande seger för hemmalaget och en svår förlust för Skånela.

För Skånela var det deras andra raka nederlag efter en lovande start på säsongen med tre segrar. Nästa utmaning för dem blir en match hemma i Vikingahallen mot det klassiska laget Redbergslid, som för närvarande är nästjumbo i tabellen.

Simon Lindberg utmärkte sig som Skånelas bästa målskytt i matchen med imponerande 8 mål. Trots Lindbergs insatser var den långa bussresan ner till Skåne på väg hem med noll poäng i bagaget.

Sammanfattningsvis var det en tuff dag för Skånela i mötet med Vinslöv, och de kommer att behöva återhämta sig inför nästa utmaning i ligan. Vinslöv å andra sidan kan se tillbaka på en imponerande seger och fortsätta sin framgångsrika säsong i Herrallsvenskan.

centrum_host_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Sport Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Sport Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

wenngarn_jul_helsida
herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Sport I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

defacto_helsida
EXTRA

Flodman lämnar Skånela

Sport Skånela IF meddelar att Mattias Flodman inte kommer att leda Skånela IF:s herrlag efter säsongen. Han har nyligen skrivit på för Handbollsligalaget Alingsås HK, en klubb han tidigare kom ifrån för 2,5 år sedan.

herrallsvenskan

Skånela besegrar Lindesberg

Sport I en dramatisk match i Herrallsvenskan lyckades Skånela vända ett tidigt underläge mot Lindesberg och gå segrande ur striden med imponerande 35-27.

storemore_helsida
ica_helsida
herrallsvenskan

slut: Skånela – OV Helsingborg 29-35

Sport Det blev dubbelt Helsingborg i Vikingahallen på söndagen. Inte nog med att damerna vann så åkte även herrarna hem med två poäng i bussen tillbaka till Skåne.

joes-helsida
damallsvenskan

Mardrömsstart för Skånela – Tredje raka förlusten

Sport I en uppgörelse lyckades Tyresö Handboll arrangera en nervkittlande derby mot Skånela IF som höll handbollsfansen på sina stolar. De besökande Skånelaspelarna lyckades hålla sig inom räckhåll fram till halvtid, men de kunde inte svara på Tyresös andravågsanfall i den andra halvan, som inkluderade en imponerande 7-2-spurt på bara femton minuter.

connys_helsida
slottsby_helsida
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Sport Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

herrallsvenskan

Premiärseger för Skånela

Sport Skånela IF tog emot IFK Karlskrona i en spännande match på Vikingahallen, och här är matchreferatet:

pantamera_avc_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Sport På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Sport Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
nrh_sigtuna
storemore_out
slottsby_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
ica_outsider
wnngarn_jul_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out