sap_feb_pan
Foto: Tullverket

Tullpersonal larmade polisen om misstänkt valutasmuggling

En incident uppstod när tullpersonal kontaktade en polispatrull angående en man som bar på en betydande mängd utländsk valuta vid terminal 5. Tullpersonalen reagerade på beloppets värde och informerade polisen om situationen.

centrum_artikel_host

En incident uppstod när tullpersonal kontaktade en polispatrull angående en man som bar på en betydande mängd utländsk valuta vid terminal 5. Tullpersonalen reagerade på beloppets värde och informerade polisen om situationen.

Polisen på plats identifierade mannen och upptäckte att det fanns information om att han hade skulder hos Kronofogdemyndigheten. Polisen kontaktade Kronofogdemyndigheten, vilka beslutade att genomföra en distansutmätning av de kontanter som mannen bar på.

Efter att polisen hade slutfört sitt arbete lämnade mannen platsen. Polisen tog hand om pengarna och förde dem till stationen för vidare hantering av Kronofogdemyndigheten.

Denna text genererades med en textrobot

steningekompani_helsida
fritidsbanken_sportlov

Nya insatser för att stoppa utbrottet av granbarkborre

Notiser I kampen mot granbarkborren tar Sigtuna kommun nu ett aktivt steg genom att bekämpa dess spridning. I skogskanterna kan du möjligen se nedfällda granar, en del av det pågående arbetet med att förbereda inför granbarkborrens svärmningssäsong senare i vår.

centrum_host_helsida
sportlov

Gängkriminell greps på Arlanda

Blåljus En 31-årig man, känd som Foxtrotmannen, som varit jagad internationellt för flera grova brott, inklusive morden på två tonårspojkar i Stockholm, har gripits på Arlanda flygplats.

spedition_helsida
hamnplanen

Nya förslaget: Krögare får bekosta fastigheten

Nyheter Det tidigare förslaget om att Sigtuna kommun skulle bygga och förvalta en restaurang på Hamnplanen i Sigtuna har reviderats. I det nya förslaget söks en intressent som själv vill bekosta bygget och driva verksamheten.

Ny aktör tar över Mälartåg

Nyheter Transdev kommer att ta över driften av Mälartåg, som ansvarar för den regionala tågtrafiken i Stockholm-Mälardalen, från och med den 16 juni i år.

connys_helsida

Ökad befolkning trots färre födda barn

Nyheter Antalet nyfödda i Sverige fortsätter att minska enligt ny statistik från SCB. I Sigtuna kommun var antalet nyfödda det lägsta på elva år under 2023, med endast 546 levande födslar. Även om antalet nyfödda minskar, ökade den totala folkmängden i Sigtuna med 653 invånare.

pantamera_avc_helsida
skridskodisco_helsida
funkisfest_helsida

Varning utfärdad för ishalka i Sigtuna kommun

Nyheter En varning har utfärdats för plötslig ishalka i Sigtuna kommun och stora delar av Svealand samt sydostligaste Norrland. Underkylt regn eller regn på kalla vägytor kan orsaka svårigheter med plötslig ishalka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
skridskodisco_outsider
pantamera_out
spedition_outsider
connys
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider