eldsjal2024_pan

Tullen beslagtog skarpladdade vapen

I samband med en kontroll på Arlanda beslagtogs två skarpladdade vapen av Tullverket och två personer från Borås misstänks för grov vapensmuggling.

centrum_artikel_host

Två män i 20-årsåldern från Borås har begärts häktade på sannolika skäl misstänka för grov vapensmuggling rapporterar P4 Sjuhärad. Bakgrunden är att Tullverket i samband med en kontroll på Arlanda beslagtog två skarpladdade pistoler som sedan kunde kopplas till männen. Männen riskerar nu ett flerårigt fängelsestraff vid en fällande dom. Åklagaren menar att det inte är så lätt att få in vapen i landet och att Tullverket genomför kontroller på terminalerna, bland annat Arlanda.

storemore_helsida
aldreomsorg_helsida
pantamera_avc_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

centrum_host_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

spedition_helsida
connys_helsida
eldsjal2024_helsida
steningekompani_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

outsider_aldreomsorg
stentekompani_outsider
storemore_out
centrum_outsider_host
spedition_outsider
pantamera_out
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
connys