sap_feb_pan
Foto: Pressbild

TUI och Jettime utökar samarbetet med nya avgångar från Arlanda

Från sommaren 2024 expanderar TUI sitt samarbete med Jettime genom att lägga till ännu ett charterflyg från det danska bolaget.

centrum_artikel_host

Detta steg möjliggör ett utvidgat program med fler destinationer från regionala flygplatser och ökar antalet attraktiva avgångar från Stockholm-Arlanda Airport under högsäsong. TUI, som redan använder Jettime:s Boeing 737-800 i sitt nuvarande program, kommer att utöka sitt avtal med ytterligare en 737-800 från Jettime från och med april.

Det nya planet kommer främst att trafikera TUI:s charterdestinationer från norra Sverige, Finland och Arlanda under högsäsong samt på helger. Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI, ser utökningen som en möjlighet att erbjuda kunder ett bredare program med attraktiva avgångstider. Jørgen Holme, vd på Jettime, ser detta som ett naturligt steg i deras långa partnerskap och som ett sätt att stödja TUI:s regionala satsning i Sverige inför sommaren 2024.

funkisfest_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

centrum_host_helsida
connys_helsida

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

steningekompani_helsida

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

pantamera_avc_helsida
foraldranatverk_helsida

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
connys
foraldranatverk_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out