centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Truppen spikad för Skånela

Skånela IF har spikat truppen för laget som ska spela Damallsvenskan kommande säsong.

centrum_artikel_host

Med tre nyförvärv de senaste dagarna har Skånela spikat truppen som ska spela i Allsvenskan kommande säsong. Kinga Kozdra, 21, lämnar GUIF Eskilstuna för spel i märstaklubben:
– Det kändes som rätt beslut där jag kan få den utvecklingen som jag strävar efter. Mitt nästa steg är att utvecklas till en riktigt bra och skicklig kantspelare för att sedan kunna nå så högt som möjligt inom handbollen. Den bilden jag har fått hittills är ett spel som jag tror på och kommer trivas bra i, och på så sätt kunna bidra med mycket, säger Kinga i ett uttalande.

Två andra som kommer in är Fanny Wärnmark och Felicia Angervall, Wärnmark en hemvändare medan Angervall kommer in från Täby. Dessutom kritar Sofia Kou Aune på ett kontrakt.
– När klubben berättade för mig om den nystart som sker i Skånelas damverksamhet kändes det spännande och kul, och där kände jag att den resan vill jag vara med på. Därför känns det kul att få spela ytterligare ett år i Skånela och få vara med och bidra. Klubben ligger mig varmt om hjärtat och jag kände att det var lite för tidigt att tacka för mig ännu. Jag är peppad på ännu en säsong i den röda tröjan och hoppas ni också är taggade på att heja fram oss till massa poäng hemma i borgen, uppger Sofia Kou Aune.

Skånela med på TRIM-SM

Sport Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Sport Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

centrum_host_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Sport På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Sport Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

mp_tack_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
brobygget_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider