eldsjal2024_pan

Trots strejken – kraftig ökning för SAS

SAS som vart hårt drabbade av strejk i två veckor hade ändå 1,3 miljoner resenärer.

centrum_artikel_host

Trots 15 dagar av strejk så var det 1,3 miljoner som reste med SAS totalt sett från samtliga flygplatser. Det är 23 procent jämfört med samma månad ifjol samtidigt har SAS ökat kapaciteten med 8 procent jämfört med samma månad ifrån. Dock så har antalet passagerare minskat med 32 procent jämfört med juni i år och kapaciteten med 23 procent.
– Vi vill verkligen be om ursäkt till alla våra kunder som drabbades av strejken som resulterat i förseningar och inställda flygavgångar. Vi är glada att vi snabbt har kunnat återgå till normal verksamhet igen så att vi kan fokusera på att få tillbaka våra kunders förtroende. Samtidigt fortsätter vi att genomföra vår transformationsplan, SAS FORWARD. För att påskynda den processen ansökte SAS om chapter 11 i USA den 5 juli 2022. Sammantaget kommer transformationsarbetet leda till ett finansiellt stabilt flygbolag, som kommer att kunna leverera den service som våra kunder förväntar sig, säger Anko van der Werff, vd och koncernchef för SAS.

eldsjal2024_helsida
steningekompani_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

mp_helsida_eu

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

pantamera_avc_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

connys_helsida
centrum_host_helsida
storemore_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
connys
eldsjal2024_out
pantamera_out
stentekompani_outsider
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host