Tredje raka segern för Skånela

Skånela tog tredje raka segern i Herrallsvenskan när Torslanda besegrades i Vikingahallen.

centrum_artikel_host

Skånela ångar på i Herrallsvenskan. På lördagen kom tredje raka segern. Matchen var inledningsvis jämn och lagen följs åt i matchprotokollet. När Simon Lindberg gör 9-8 lyckas Skånela skapa sig ett grepp om matchen. Skånela har 13-9 med tre minuter kvar av halvleken men Torslanda får in en boll på slutet och halvtidsresultatet skrivs till 13-10. I andra gör gästerna ett försök att komma ikapp. Man kommer också upp i 14-14. Skånela tar timeout för att lugna ner situationen och får åter kontroll över matchen. Efter timeouten gör man tre raka mål och 5-1 på 5 minuter.

Torslanda ger sig ock inte, med tio minuter kvar är man åter bara en boll ifrån. Skånela lyckas dock hålla fortet och när Anton Nilsson gör 24-22 med fem minuter kvar går luften ur gästerna. Slutresultatet skrivs till 27-23. David Källemyr blev främste målskytt med sju mål följt av Gustav Näslund med sex mål och Anton Nilsson med fyra. Närmast väntar derby för Skånela borta mot Tyresö på lördag. Skånela är efter tre matcher tvåa i tabellen med idel segrar. Helsingborg är lika heta men har bättre målskillnad.

centrum_host_helsida
joes-helsida
wenngarn_jul_helsida
ica_helsida
pantamera_avc_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

slottsby_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

defacto_helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

storemore_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

connys_helsida

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
ica_outsider
connys
wnngarn_jul_outsider
joes_outsider
nrh_sigtuna
swedol_outsider
storemore_out
pantamera_out
slottsby_outsider
centrum_outsider_host