Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Tre skadade efter olycka i höjd med Norrtil

Efter olyckan på väg 263 i höjd med Norrtil fick tre personer föras till sjukhus. Vägen är fortsatt avstängd.

centrum_artikel_host

Det var vid 7.30-tiden som en personbil och buss krockade vid Norrtil. Tre personer skadades och fick föras till sjukhus. Samtliga tre färdades i bilen. Polisen och räddningstjänst arbetade intensivt på platsen och vägen är fortsatt avstängd. Polisen uppger att det är mycket halt förbi platsen. En anmälan om vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik upprättades. Ärendet utreds nu av polisen.

defacto_helsida
centrum_host_helsida
storemore_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

joes-helsida
slottsby_helsida
wenngarn_jul_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

connys_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

pantamera_avc_helsida
ica_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
pantamera_out
slottsby_outsider
nrh_sigtuna
storemore_out
centrum_outsider_host
joes_outsider
wnngarn_jul_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
ica_outsider