moderat_pan_nov
På bilden från vänster Isac Källstrand, Nazaah Waliullah, Alva Vennberg, Philip Rosenberg, Tea Karlberg och Jani Petäjistö.Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Tre guld och tre silver på Svenska Cupen

Kim Taekwondo har varit på Svenska Cupen i Svedala och kom hem med tre guld och tre silver.

centrum_artikel_host

Kim Taekwondo hade revansch att utkräva efter Dutch Open som inte riktigt gick som man hoppades på. Till Svedala reste teamet bestående av Isac Källstrand, Jani Petäjistö, Philip Rosenberg, Nazaah Waliullah, Alva Vennberg och Tea Karlberg. När helgen hade summerats stod det klart att man tagit tre guld och tre silver. Det gav en femte plats i hela cupen av 39 klubbar i landet.

julmarknad_2022
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

connys_helsida
moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

agy_oppethus
advent_kyrka_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

vintermarknad_helsida
centrum_host_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

dackskifte_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

defacto_helsida
hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
connys
kyrka_outsider_advent
vintermarknad_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
marknaden_outsider
dackskifteoutsider
nrh