kyrka_advent _pan
Foto: Insändarbild

Tre gånger så många olyckor

Under helgen inträffade tre gånger så många olyckor än vanligt, orsaken? Snöovädret som drog in.

centrum_artikel_host

I slutet av förra veckan drog det in ett snöoväder i hela länet vilket resulterade i hela 69 olyckor längs med de stora vägarna i länet. Normalt under en period av lördag-tisdag är 24 olyckor. Flest olyckor inträffade på E4:an i länet. En av dessa inträffade i Sigtuna kommun. Ytterligare tre andra olyckor inträffade i kommunen mellan söndag-tisdag. Väg 263 och 273 hade resterande olyckor. Värst var det på 263 där vägen stängdes av i nästan 24 timmar på grund av en lastbil som vält.

Källa: Newsworthy

centrum_host_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

agy_oppethus
dackskifte_helsida
advent_kyrka_helsida
moderat_pan_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
nrh
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider