eldsjal2024_pan
Foto: MMS-Bild

Två skadade efter masskrock på E4:an

Fem bilar krockade i morse på E4:an vid Rosersberg och två personer fick föras till sjukhus.

centrum_artikel_host

Framkomligheten begränsades kraftigt efter att tre bilar krockat i höjd med Rosersberg. Polis och bärgning arbetade vid platsen klockan 07.00. Vad som orsakat olyckan är i nuläget oklart. Bärgningen var klar till cirka 7.30-tiden och det råder i nuläget fri framkomlighet igen. I övrigt har det under natten och kvällen varit lugnt. Det råder dock halka runt om på vägarna i kommunen.

Polisen uppger att fem bilar var inblandade i olyckan. Två personer fick föras till sjukhus med ambulans för vård och kontroll. Enligt polisen var det mycket halt vid olycksplatsen. 

mp_helsida_eu
storemore_helsida
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
connys
nrh_sigtuna
pantamera_out
storemore_out
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider