centrum_panorama_hostshopping
På morgonen stod det klart att tre bilar totalförstördes
Många i området väcktes när bilarna började brinnaFoto: Insändarbild

Tre bilar förstörda i brand

Tre bilar förstördes i samband med brand under natten i Steninge Backe: - Det rubriceras som skadegörelse genom brand, säger Mats Eriksson vid Stockholmspolisen till märsta.nu

centrum_artikel_host

Larm om branden kom in vid 2.30-tiden natten mot onsdag. Många boende i Steninge backe väcktes av branden, andra såg förödelsen under morgonen. Polisen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand men det finns varken misstänkt eller gripen i skrivande stund enligt Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

pantamera_avc_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Kultur & Nöje På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
humbacken_helsida
defacto_helsida
mordet på Norrbacka

Söker vittnen efter dödskjutning

Nyheter Polisen uppges vara i ett intensivt skede kring dödsskjutningen på Norrbacka i oktober och söker därför fler vittnen: - Utredarna har jobbat mycket intensivt sedan händelsen och fått genombrott i utredningen som har föranlett att misstänkta personer kunnat identifieras och frihetsberövas. Fler frihetsberövanden kan inte uteslutas, skriver Polisen i ett pressmeddelande.

connys_helsida
EXTRA

Polis utreder mordförsök efter skjutning

Nyheter Det var under lördagen som polis larmades till en adress i centrala Märsta sedan man hittat skotthål i en bostad. Ingen har ännu gripits och polis uppmanar allmänhet som har tips att höra av sig.

Polis utredde skottljud – Inga tecken på skjutning

Nyheter Polis fick vid 11.30-tiden samtal om skottlossning i Märsta. Ett stort pådrag larmades till ett område som låg i närheten av en skola: - Inget tyder på att det varit någon skottlossning, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

Extra

Blodig man hittad i trapphus

Nyheter Polisen larmades till Valsta med anledning av att en skadad man hittades: - Det är någon form av stickvapen som använts, säger Pär Fahlström vid Polisens ledningscentral.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
swedol_outsider
nrh
pantamera_out
humbacken_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider