sap_feb_pan
På morgonen stod det klart att tre bilar totalförstördes
Många i området väcktes när bilarna började brinnaFoto: Insändarbild

Tre bilar förstörda i brand

Tre bilar förstördes i samband med brand under natten i Steninge Backe: - Det rubriceras som skadegörelse genom brand, säger Mats Eriksson vid Stockholmspolisen till märsta.nu

centrum_artikel_host

Larm om branden kom in vid 2.30-tiden natten mot onsdag. Många boende i Steninge backe väcktes av branden, andra såg förödelsen under morgonen. Polisen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand men det finns varken misstänkt eller gripen i skrivande stund enligt Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

funkisfest_helsida
pantamera_avc_helsida

Nya insatser för att stoppa utbrottet av granbarkborre

Notiser I kampen mot granbarkborren tar Sigtuna kommun nu ett aktivt steg genom att bekämpa dess spridning. I skogskanterna kan du möjligen se nedfällda granar, en del av det pågående arbetet med att förbereda inför granbarkborrens svärmningssäsong senare i vår.

steningekompani_helsida
connys_helsida

Gängkriminell greps på Arlanda

Blåljus En 31-årig man, känd som Foxtrotmannen, som varit jagad internationellt för flera grova brott, inklusive morden på två tonårspojkar i Stockholm, har gripits på Arlanda flygplats.

hamnplanen

Nya förslaget: Krögare får bekosta fastigheten

Nyheter Det tidigare förslaget om att Sigtuna kommun skulle bygga och förvalta en restaurang på Hamnplanen i Sigtuna har reviderats. I det nya förslaget söks en intressent som själv vill bekosta bygget och driva verksamheten.

fritidsbanken_sportlov

Ny aktör tar över Mälartåg

Nyheter Transdev kommer att ta över driften av Mälartåg, som ansvarar för den regionala tågtrafiken i Stockholm-Mälardalen, från och med den 16 juni i år.

Ökad befolkning trots färre födda barn

Nyheter Antalet nyfödda i Sverige fortsätter att minska enligt ny statistik från SCB. I Sigtuna kommun var antalet nyfödda det lägsta på elva år under 2023, med endast 546 levande födslar. Även om antalet nyfödda minskar, ökade den totala folkmängden i Sigtuna med 653 invånare.

centrum_host_helsida
sportlov
spedition_helsida

Varning utfärdad för ishalka i Sigtuna kommun

Nyheter En varning har utfärdats för plötslig ishalka i Sigtuna kommun och stora delar av Svealand samt sydostligaste Norrland. Underkylt regn eller regn på kalla vägytor kan orsaka svårigheter med plötslig ishalka.

skridskodisco_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
pantamera_out
spedition_outsider
centrum_outsider_host
skridskodisco_outsider
funkisfest_outsider
nrh_sigtuna
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider