eu_valet_panorama
Foto: Arkiv

Tre avlidna på två månader

Sedan i maj har tre personer i kommunen avlidit med covid-19.

centrum_artikel_host

Dödsfallen bland kommuninvånare med covid-19 minskar kraftigt i kommunen. I mitten av maj, 19:e, var det 108 avlidna. Idag drygt två månader senare är antalet 111 avlidna. Mellan 19/5-11/6 var det en avliden i kommunen och sedan dess har totalt tre kommuninvånare avlidit med covid-19. Totalt under pandemin har alltså 111 kommuninvånare mist livet med covid-19. I början av juli innan restriktionerna släppte var antalet 110. Sedan 1:a juli har en kommuninvånare avlidit med covid-19. I Region Stockholm har 4364 mist livet med covid-19.

Källa: Socialstyrelsen och FHM.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
connys_helsida
seniormassa_pan

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

pantamera_avc_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

seniormassa_outsider
nationaldag_outsider
ridskola_2020_outsider
eu_valet_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
mp_eu_outsider