eldsjal2024_pan
Foto: Transavia France

Transavia lanserar ytterligare linje

Det franska lågprisbolaget lanserar ny linje till Lyon från Arlanda.

centrum_artikel_host

Transavia kommer inom kort att starta med linjen till Paris Orly från Arlanda, men nu startar man även linjen till Lyon. Totalt har man därmed tre linjer till Frankrike från Arlanda, i somras startade man till Montpellier. Arlanda-Lyon trafikeras på lördagar i slutet av januari till mitten av april. Transavia meddelar samtidigt att rutten till Paris förlängs över kommande sommar. Intresset för att resa uppges vara stort.

pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

eldsjal2024_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

mp_helsida_eu

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

connys_helsida
storemore_helsida
centrum_host_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
eldsjal2024_out
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
connys
pantamera_out