centrum_panorama_hostshopping

Tränarbyte i FC Arlanda

FC Arlanda och Fredrik Dahlin går skilda vägar redan efter två omgångar.

centrum_artikel_host

FC Arlanda har inlett säsongen på sämsta tänkbara sätt med två raka nederlag och 1-6 i målskillnad. Nu skriver klubben på sin hemsida att Fredrik Dahlin som varit huvudtränare sedan i början av året lämnar sitt uppdrag:
– Det har varit en rolig utmaning att få vara med och sätta ihop A-laget som idag består av ett gäng fantastiskt duktiga och drivna spelare. I och med en möjlighet som dykt upp vilken passar mitt familjeliv bättre så har jag valt att avsluta mitt uppdrag tidigare, men jag är säker på att min efterträdare och alla spelare kan ta FC Arlanda till nästa nivå.

Enligt FC Arlanda pågår rekryteringen och man väntas presentera en efterträdare inom kort. Närmast för FC Arlanda väntar Gamla Upsala IF på lördag klockan 16.00 i Uppsala. Nästa hemmamatch spelas 19:e juni mot Enskede.

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

centrum_host_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

adhd_kommun
connys_helsida
hockeyskola_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

pantamera_avc_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

moderat_fokus_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

nrh_sigtuna
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

ica_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

sap_sep23_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

defacto_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

hockeyskola_outsider
joes_outsider
connys
socialdem_sep23_outsider
swedol_outsider
kommun_adhd_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
moderat_bli_medlem
kommun_skoterska_outsider
ica_outsider
pantamera_out
nrh