centrum_panorama_hostshopping
Drivelab Big byggs öster om E4:an vid Eurostop.Foto: Pressbild
Stora ytor med 11 meter i takhöjd.Foto: Pressbild
Moderna konferensrumFoto: Pressbild
AnläggningenFoto: Pressbild

Training Partner flyttar in i Drivelab Big

Tidigare i veckan startade Training Partner sin verksamhet i nya Drivelab Big: - Med våra nya faciliteter i DRIVELAB BIG, tillsammans med den utökning vi gör i DRIVELAB Center, på andra sidan motorvägen, får vi nu hela 15 000 kvadratmeter utbildnings- och eventlokaler optimerade för fordonsbranschen, med Norra Europas bästa läge, säger Peter Olofsson, ägare och styrelseordförande i Training Partner.

centrum_artikel_host

Drivelab Big öster om E4:an är nu öppen i och med att Training Partner öppnat upp verksamheten för sina 4500 kvadratmeter. I fastigheten kommer man att ha stora möjligheter till utbildning, produktlanseringar och annat för tung fordonsindustri. Tidigare fanns större delen av den tunga verksamheten i Västerås. Dessutom har man ett antal toppmoderna konferensrum och samlingsytor till sitt förfogande.

Stort intresse för utbildningar
Enligt Training Partner har det varit stort intresse för att boka in utbildningar bland personbilstillverkare. Närheten till Arlanda är en viktig faktor samt det faktum att man kan göra mycket på anläggningen. Training Partner har också planer på att bygga ytterligare ca 10 000 kvadratmeter inom Drivelab Big. Bolaget har idag ca 75 anställda.

connys_helsida

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
pantamera_out
klara_outsider
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
connys
ridskola_2020_outsider