sap_feb_pan
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Trafikverket varnar: Risk för ishalka

Det råder besvärligt läge på vägarna i kommunen under morgonen med risk för halka.

centrum_artikel_host

Samtliga stora vägar i kommunen, E4, 263 och 255 har flaggats av Trafikverket som besvärligt väglag på grund av fallande temperaturer. Det finn stor risk för halka nu under morgonen. Halkbekämpning har satts in. Även på lokala gator i kommunen är det halt under morgonen. Kommunen halkbekämpar enligt den prioriteringsordning som finns för att bussar ska kunna ta sig fram. Temperaturen stiger en aning under dagen och det blir mindre risk för halka.

SL i samarbete för fossilfri framtid

Notiser Shift2Access är ett banbrytande samarbete där Trafikförvaltningen i Region Stockholm, tillsammans med Region Skåne och Västra Götalandsregionen, strävar efter att utveckla innovativa lösningar för en fossilfri, inkluderande och resurseffektiv framtid.

skridskodisco_helsida
steningekompani_helsida
funkisfest_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
foraldranatverk_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

connys_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
foraldranatverk_outsider
skridskodisco_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
funkisfest_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
connys