moderat_pan_nov

Trafikstörningar under morgonen

Det rapporteras in om vissa trafikstörningar under morgonen med bussar och lastbilar som åkt av i kommunen.

centrum_artikel_host

Trafikverket varnar för stora störningar i trafiken under morgonen. Man ska inte ge sig ut i trafiken om man inte måste och fram för allt inte om man inte bytt till vinterdäck. I Sigtuna kommun rapporteras det in om avåkningar längs väg 263 mellan Märsta och Sigtuna. En buss har kört av längs Gamla Landsvägen och blockerar trafik till och från Til. I Sigtuna i höjd med Vennerbo ska en lastbil bärgar.

pantamera_avc_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
dackskifte_helsida
advent_kyrka_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

connys_helsida
agy_oppethus

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
connys
dackskifteoutsider