eldsjal2024_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Trafikolycka vid Wenngarn på 263:an

En förare kommer att utredas för trafikbrott efter olyckan vid Wenngarn på väg 263.

centrum_artikel_host

Under fredagen inträffade en trafikolycka på Länsväg 263 i närheten av Venngarn, som resulterade i att ett fordon behövde bärgas från platsen. Polisen som var på plats för att utreda händelsen informerade att olyckan uppstod på grund av otillräckligt avstånd mellan de två inblandade fordonen.

Det inblandade fordonet som behövde bärgas från olycksplatsen var en personbil. Lyckligtvis rapporteras det att ingen person skadades allvarligt i olyckan, och ingen behövde ambulanssjukvård.

steningekompani_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

centrum_host_helsida
mp_helsida_eu

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

eldsjal2024_helsida
storemore_helsida
connys_helsida
spedition_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

pantamera_avc_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
eldsjal2024_out
pantamera_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
spedition_outsider
storemore_out