nationaldagen_pan

Trafikolycka på väg 263

Två bilar var inblandade i en krock på väg 263 vid Sigtuna under eftermiddagen.

centrum_artikel_host

Flera personbilar krockade på väg 263 vid infarten till Märstavägen. Framkomligheten var begränsad en stund i samband med olyckan. Det är oklart om någon har skadats i samband med olyckan.

pantamera_avc_helsida
seniormassa_pan
bygdensdag_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

connys_helsida
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh_sigtuna
seniormassa_outsider
pantamera_out
nationaldag_outsider
centrum_outsider_host
bygdensdag_outsider
eldsjal2024_out