sap_feb_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Trafikolycka på E4:an vid Arlanda

En trafikolycka som involverar fyra personbilar inträffade på E4 vid trafikplats 181 Arlanda i riktning mot Stockholm. Polisen kontaktades om händelsen och är på plats.

centrum_artikel_host

Olyckan uppstod när en personbil körde in i refugen, vilket resulterade i ett snabbt inbromsande och därpå en kedjereaktion som involverade flera personbilar bakom.

Ingen av de inblandade rapporteras vara allvarligt skadad.

Fyra personbilar är inblandade och kommer att behöva bärgas från platsen. På grund av olyckan är vägen avstängd och trafiken står helt stilla. Polisen arbetar med att omdirigera trafiken för att underlätta väntan på bärgningsarbete.

SL i samarbete för fossilfri framtid

Notiser Shift2Access är ett banbrytande samarbete där Trafikförvaltningen i Region Stockholm, tillsammans med Region Skåne och Västra Götalandsregionen, strävar efter att utveckla innovativa lösningar för en fossilfri, inkluderande och resurseffektiv framtid.

steningekompani_helsida
centrum_host_helsida
funkisfest_helsida
skridskodisco_helsida
connys_helsida
foraldranatverk_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

pantamera_avc_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
connys
pantamera_out
foraldranatverk_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
skridskodisco_outsider
centrum_outsider_host