centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Flera trafikolyckor under eftermiddagen

Flera bilar har krockat på väg 263 i Arlandastad.

centrum_artikel_host

263:an är avstängd på grund av trafikolycka i höjd med Arlandastad och korsningen till 273. Vägen uppges vara avstängd från Söderby till Trafikplats Märsta, alltså ut mot Stockholm. Tidigast 17.10 kommer vägen att öppnas upp igen.

Vid 17.30-tiden inträffade ytterligare en trafikolycka i Märsta, också den på väg 263. Men denna gång i höjd med Sundveda. En tredje olycka inträffade på E4 vid Rosersberg där flera bilar krockade i en kö. Inga personskador uppstod men det läckte ut olja som behövde saneras.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

brobygget_2024

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

connys_helsida
centrum_host_helsida

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
connys
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
mp_tack_outsider
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider