nationaldagen_pan
Foto: Magnus Granhagen

Två till sjukhus efter olycka i Arlandastad

En trafikolycka inträffade under tisdagsförmiddagen i Arlandastad.

centrum_artikel_host

Olyckan inträffade vid 9.30-tiden i korsningen väg 263/273 vid trafikljusen. Flera ambulanser och polis var på plats och i samband med räddningsarbetet stängdes ett körfält av. Enligt Trafikverket är det nu upprensat på plats och framkomligheten normal. Skadeläget är oklart men polisen ska utreda hur olyckan inträffade.

Polisen skriver på sin hemsida att ett fordon körts på bakifrån, två personer som färdades i det framförvarande fordonet fick uppsöka sjukhus för att kontrollera sina nackar. Den förare som misstänks ha orsakat olyckan i den bakomvarande bilen har delgivits misstanke om vållande till kroppsskada.

Uppdaterad 20.22

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
bygdensdag_helsida
connys_helsida

Tåg krockade med lodjur i Odensala

Nyheter En trafikolycka inträffade tidigt på fredagsmorgonen den 10 maj i Sigtuna, där ett tåg kolliderade med ett lodjur i närheten av Odensala. Enligt Polisens information befann sig lodjuret på spåret, och kollisionen resulterade i att djuret avled.

EXTRA

En skadad när luftballong landade i Rosersberg

Nyheter En incident med en luftballong i närheten av Holmboda, strax utanför Roserbergs industriområde, resulterade i att en kvinnlig passagerare i 25-årsåldern skadade sin fot. Händelsen ledde till att polisen, räddningstjänsten och ambulansen snabbt larmades till platsen genom 112-samtalet.

centrum_host_helsida
seniormassa_pan
pantamera_avc_helsida

Kvinna stal chips – nekades flyga

Nyheter En kvinna i 70-årsåldern stökade i morse i samband med att ett flyg skulle lämna Arlanda. Bland annat stal hon chips. Kvinnan fick därefter lämna planet.

EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Nyheter Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Nyheter Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
bygdensdag_outsider
nrh_sigtuna
eu_valet_outsider
nationaldag_outsider
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out
seniormassa_outsider