centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Två till sjukhus efter olycka i Arlandastad

En trafikolycka inträffade under tisdagsförmiddagen i Arlandastad.

centrum_artikel_host

Olyckan inträffade vid 9.30-tiden i korsningen väg 263/273 vid trafikljusen. Flera ambulanser och polis var på plats och i samband med räddningsarbetet stängdes ett körfält av. Enligt Trafikverket är det nu upprensat på plats och framkomligheten normal. Skadeläget är oklart men polisen ska utreda hur olyckan inträffade.

Polisen skriver på sin hemsida att ett fordon körts på bakifrån, två personer som färdades i det framförvarande fordonet fick uppsöka sjukhus för att kontrollera sina nackar. Den förare som misstänks ha orsakat olyckan i den bakomvarande bilen har delgivits misstanke om vållande till kroppsskada.

Uppdaterad 20.22

connys_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
ica_helsida
joes-helsida
centrum_host_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

dack_helsida
hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
dack_outsider
nrh
connys
swedol_outsider
joes_outsider
pantamera_out
ica_outsider
ridskola_2020_outsider