sap_feb_pan

Toppmatch stundar i Vikingahallen

På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

centrum_artikel_host

Skånela har börjat cupen starkt med två segrar på bortaplan mot Boden och VästeråsIrsta. De är nästan säkrade för att gå vidare till åttondelsfinal, även om det finns en liten teoretisk möjlighet för VästeråsIrsta att knipa den platsen.

Hammarby kommer till Vikingahallen efter en övertygande hemmaseger mot Boden under helgen. De kommer också att möta VästeråsIrsta på bortaplan på onsdagen, vilket gör att de har ett intensivt matchschema.

Hammarby anses vara klara favoriter inför matchen, men det verkar som att hemmalaget, Skånela, är fast beslutna att kämpa om gruppsegern.

Sammantaget förväntas det bli en underhållande handbollsmatch där Skånela och Hammarby möts i en viktig match för att avgöra gruppsegraren i ATG Svenska Cupen.

connys_helsida
sportlov
fritidsbanken_sportlov
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

steningekompani_helsida
spedition_helsida
funkisfest_helsida
herrallsvenskan

Skånelas pigga start bäddade för seger

Sport I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Skånela dominerade från start till slut mot Vinslöv

Sport I en klar seger mot Vinslöv lyckades Skånela dominera matchen och stänga av sina motståndare, vilket resulterade i en slutlig poängskörd på 31-21, med en imponerande 15-5 ledning för Skånela i halvtid.

skridskodisco_helsida
foraldranatverk_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Sport Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

centrum_host_helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Sport Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Sport I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

EXTRA

Flodman lämnar Skånela

Sport Skånela IF meddelar att Mattias Flodman inte kommer att leda Skånela IF:s herrlag efter säsongen. Han har nyligen skrivit på för Handbollsligalaget Alingsås HK, en klubb han tidigare kom ifrån för 2,5 år sedan.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
skridskodisco_outsider
pantamera_out
foraldranatverk_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
funkisfest_outsider
stentekompani_outsider
spedition_outsider