centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild

Tonåring körde av med EPA – Misshandlade ledig polis

En tonåring som körde av med sin epatraktor i Sigtuna konfronterades av en ledig polis. Händelsen slutade med att tonåringen slog till polisen. Han döms nu för misshandel.

centrum_artikel_host

I början av juli körde tonåringen av med sin epa-traktor i Sigtuna. Han hade orsakat skador på en bostadsrättsförenings område. Situationen ska ha varit tumultartad när tonåringen försökt bärga sin epatraktor och därmed velat lämna platsen. Ett flertal personer samlades, bland annat en polis som bodde i Sigtuna men inte var i tjänst vid tillfället.

Den ledige polisen ska utan att ha identifierat sig som polis velat hålla kvar tonåringen och tagit tag i honom. Tonåringen slog då till honom efter att han slitit sig loss. I rätten uppgav den ledige polisen att han inte var beredd på slaget. Tonåringen döms nu för misshandel och olovlig körning eftersom han inte hade körkort för att köra A-traktor. Påföljden blir ungdomstjänst i 40 timmar.

fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_tack_helsida
connys_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
connys
mp_tack_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host