vintermarknad_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Tog sig förbi säkerhetskontrollen – Åtalas

En man åtalas för att i somras ha tagit sig förbi säkerhetskontrollen på Arlanda som var avsedd för personal.

centrum_artikel_host

Mannen som är i övre 20-årsåldern åtalas för bland annat olaga intrång sedan han i somras trängt sig in på airside, alltså förbi säkerhetskontrollen. Säkerhetskontrollen var avsedd för personal. I samband med att mannen konfronteras upptäcker man även att han är narkotikapåverkad. Mannen kan varken erkänna eller förneka att han tagit sig förbi säkerhetskontrollen men erkänner narkotikabrott.

agy_oppethus
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

moderat_pan_helsida
julmarknad_2022
advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

centrum_host_helsida
connys_helsida
dackskifte_helsida
defacto_helsida
vintermarknad_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider
marknaden_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
vintermarknad_outsider
nrh
connys
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent