eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Tjuvar jagades med bil av ägaren

Några tjuvar slog till i Skånela under lördagen men husägaren tog upp jakten och följde efter dem till deras tillhåll.

centrum_artikel_host

Det var på lördagsmorgonen som en husägare upptäckte en stöld från sin bostad. Husägaren tog själv upp jakten rapporterar UNT och följde efter dem till deras tillhåll dit sedermera polis tillkallades. Enligt tidningen vill polisen inte uttala sig om vilket föremål det rör sig om. Båda tjuvarna pekades dock ut och greps misstänkta för stöld.

pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
storemore_helsida
connys_helsida
steningekompani_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
storemore_out
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
connys
pantamera_out