eu_valet_panorama
Foto: Norrtälje kommun

Tio smittade i kommunen

Vecka 26 var det tio kommuninvånare som konstaterades smittade med covid-19 enligt FHM.

centrum_artikel_host

FHM har presenterat siffrorna för vecka 26 och där framgår att tio kommuninvånare smittats med covid-19, det är en ökning med ett fall jämfört med vecka 25, men antalet smittade är på ungefär samma nivå de senaste tre veckorna. Totalt i kommunen under pandemin har 4625 personer smittats och cirka 110 avlidit. Antalet avlidna har minskat kraftigt sedan i våras. Totalt i kommunen har strax under 10 procent povtagits med covid-19. Som märsta.nu rapporterade tidigare i veckan var det strax under 400 smittade i hela Region Stockholms 26 kommuner.

connys_helsida
seniormassa_pan
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

centrum_host_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
connys
eu_valet_outsider
seniormassa_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
nationaldag_outsider