centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild/Ryanair

Tio nya linjer med Ryanair 2022

Ryanair presenterade en större satsning på Arlanda tidigare i veckan, inte bara på två inrikesrutter utan en större satsning på utrikestrafiken via Arlanda.

centrum_artikel_host

märsta.nu rapporterade i veckan om att Ryanair ska trafikera Visvy och Luleå från sommaren 2022. Men de två destinationerna var långt ifrån de enda som Ryanair meddelade. Premiären för Ryanir på Arlanda skedde för övrigt tidigare i veckan. Totalt är det tio nya direktlinjer från sommaren 2022. Det kommer därmed att finnas 35 direktlinjer och 140 avgångar i veckan med Ryanair via Arlanda.
– Det är med stor glädje vi välkomnar Ryanair till Arlanda och deras fortsatta expansion på den svenska marknaden. De tolv nya linjerna till spännande destinationer i Europa, inklusive två inrikes, är ett viktigt tillskott och komplement till våra flygplatsers befintliga utbud. Samtidigt förbättras tillgängligheten både inom och utanför Sverige och det gäller inte minst för det viktiga familje- och vänresandet. Tillgängligheten är viktig i återstarten efter pandemin och fler direkta flyglinjer är viktigt för tillväxten i regionen och besöksnäringen i hela Sverige. Vi har ett mångårigt gott samarbete med Ryanair som vi nu ser fram emot att utveckla än mer framöver, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Försäljning på Swedavia.

Utrikeslinjerna är bland annat Corfu, Chania, Rom, Palma, Venedig och Zadar i Kroatien.

connys_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
connys
klara_outsider