panorama_stationshusen
Ida Schaeffer.Foto: Donald Swahn/RIK

Tio mål av Schaeffer

Rosersbergs IK vann klart på torsdagskvällen mot Spånga med 36-20 efter 10 mål av Ida Schaeffer.

centrum_artikel_host

Det var tajt i målprotokollet i den första halvleken på grund av att Rosersbergs IK var aningen ineffektiva i avsluten, men i andra tog man tag i det och gick ifrån snabbt till en betryggande ledning som Spånga inte kunde hämta sig ifrån, 12-11 i paus blev 24-9 i andra och totalt 36-20. På söndag väntar tufft möte mot Åkersberga hemma i Rosershallen.
– Matcherna mot Åkersberga brukar vara jämna och tighta tillställningar med derbykaraktär som man inte bör missa, uppger Anders Eriksson i tränarstaben på klubbens hemsida.

Målen
Schaeffer 10, Westberg Eriksson 8, Gerger Ripman 6, Swahn 4, Mansnerus 3, Lannermalm 2, Stenqvist, Pérez, Gustavsson

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Sport Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

connys_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Sport På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

pantamera_avc_helsida
damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Sport Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

centrum_host_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.